NOVÉ NÁLEPKY NA STENU SI OBĽÚBITE

Nadviazali sme úspešnú spoluprácu so slovenskou tlačiarňou - rodinnou firmou DALI- BB, s.r.o, ktorá nám poskytla svoje grafické portfólio, moderné technológie a kopu rád. Vďaka tomu sme do našej ponuky zaradili prvotiny - nálepky na stenu do detskej izby v minimalistickom štýle.

Spoločne pracujeme na ďalších produktoch, môžete sa tak tešiť na dizajnové samolepiace metre na stenu a samolepky rôznych rozmerov aj motívov, vyrezávané dekorácie a písmenká, ktoré vám vyrobíme aj na mieru.

V sade samolepiek sú bodky v dvoch veľkostiach, vďaka čomu je výsledný efekt zaujímavejší či už ich nalepíte v pravidelných alebo náhodných rozostupoch.

Samolepiaca polymerická fólia s výbornou priľnavosťou k podkladu je príjemne mäkká a každá samolepiaca bodka je predrezaná (je samostatnou nálepkou) takže samotné lepenie nálepiek je komfortné. Najnovšia technológia digitálnej UV tlače sa postará o stálofarebnosť nálepiek aj pri dlhodobom vystavení slnečným lúčom.

eshop-pre-deti-slimacik-sk-samolepiace-bodky-ruzove-zlte-lila_F011

Chcete bodky nalepiť na farebnú stenu alebo štruktúrovaný nábytok bez rizika, že sa farebnosť z podkladu prenesie pod nálepku? Pokojne. Tieto nálepky sú hodné aj na farebné podklady, majú totiž sivú zadnú stranu.

Nálepky najrôznejších rozmerov a motívov sú ideálnou voľbou pri dotváraní detskej izby, detského kútika ale aj triedy v materskej škôlke alebo školskom klube. Za nízku cenu, v krátkom čase a s minimom námahy získate pekný detský interiér presne podľa vašich predstáv.

Zaujali sme vás?

Pozrite sa, či sa niektorá farebná kombinácia samolepiacich bodiek hodí aj do vašej detskej izby.