DETSKÁ IZBA PRE DIEVČA A CHLAPCA AKO Z ROZPRÁVKY

Zariaďujete detskú izbu, alebo máte pocit, že detská izba vašich detí potrebuje zmenu? V tom prípade ste v našom internetovom obchode správne.

Každá detská izba potrebuje okrem detského nábytku aj fantastické, ale zároveň účelné doplnky, nezabudnite preto vybaviť detskú izbu vášho dieťaťa detskými hodinami, náladovým nástenným svietidlom ideálnym pri večernom zaspávaní a množstvom mäkkých vankúšikov - skrátka hravými detskými doplnkami, ktoré podčiarknu výnimočnosť a krásu detskej izby pre dievča i chlapca. Ak je zatiaľ vaše dieťatko milovaným malým batôžkom, vystačí si s pohodlnou a útulnou detskou postieľkou a detskými textíliami, ktoré ste preň s láskou vybrali. Roztomilý, nežný a pôvabný, jednoducho taký je svet bábätiek.

Je všeobecne známe, že deti rady napodobňujú nás dospelých, tak prečo to nevyužiť? Umiestnite v detskej izbe veselé vešiačiky a praktické boxy na hračky, ktoré budú dieťatko nabádať na to, aby bola detská izba vždy pekne uprataná a hračky bezpečne uložené. Dodržiavanie poriadku sa pre dieťa stane zábavnou hrou.

Každé dieťa má minimálne jednu obľúbenú rozprávkovú postavičku, možno je to veselá Minnie Mouse, milý Macko Pú, komiksový Spiderman, žltí Mimoni alebo niektorá z očarujúcich princezien. Doprajte svojmu drobcovi príjemne zaspávať v ich rozprávkovej spoločnosti. Detské obliečky s detskými hrdinami skvele dopĺňajú charakter detskej izby, vnášajú sem hravosť a veselosť, no a veľmi jednoducho ich môžete kedykoľvek vymeniť za iné, rozprávkové... Našu ponuku detských bavlnených obliečok neustále aktualizujeme tak, aby ste mohli vášmu dieťaťu robiť radosť neprestajne.

detske-zrkadlo-krtko-a zrkadielko-p2114

Teraz si skúste spomenúť na obľúbených rozprávkových hrdinov z vášho detstva, milí rodičia – boli nimi Krtko, Víla Amálka, Pat a Mat, možno i Šmolkovia... Čo by sme my, ako deti urobili pre to, aby sme v detstve mohli zaspávať v detských obliečkach s obľúbenými hrdinami, urobiť si pohodlie na vankúšiku alebo zabaliť sa do deky s milovaným rozprávkovým hrdinom? A presne tieto postavičky z nášho detstva môžete teraz dopriať aj vašim deťom. Produkty v kategórii Z rozprávok sú prehľadne roztriedené podľa jednotlivých obľúbených rozprávkových postavičiek, prajeme vám príjemnú zábavu pri výbere. 

Detské záclony nezabudnite doplniť vhodnými závesmi. Uvidíte, že celkový dojem bude jednoducho fantastický. Textílie na oknách detskú izbu zútulnia a dodajú jej pocit tepla. Pekný detský koberec je v detskej izbe nenahraditeľný, veď mať "nohy v teple" nám prízvukovali už naše staré mamy. Ak ale koberec nie je pre vás to pravé, pokojne ho nahraďte veľkou penovou podložkou, ktorú netreba vysávať, stačí ju len umyť a je antialergická. Detské penové podložky ponúkajú drobcom bezpečný priestor pre zábavu i relax a verte, že deti si budú želať, aby sa táto zábava nikdy neskončila.

A máme pre vás ešte jeden tip ...

Pouvažujte nad tým, ako ochrániť vaše dieťa od chladu zo steny pri detskej posteli vhodným a efektným spôsobom. Chlad deti v noci budí a deti následne budia nás rodičov... No a fakt, že chlad spôsobuje zdravotné ťažkosti a nikto ho nemá rád, azda ani spomínať nemusíme. Detské vreckáre a zásteny za detskú posteľ, ochránia dieťatko pred chladom zo studenej steny a zároveň spolu s detskou posteľou vytvoria útulný oddychový kútik, ktorý budú deti milovať. Pekné vreckáre - zásteny pohodlne ukryjú obľúbené detské poklady a detské hračky, ktoré si tam deti samé ukryjú a tak aj ich zaspávanie s pokladmi na dosah ruky, bude veľmi upokojujúce a príjemné.

obchod-pre-deti-banska-bystrica-slimacik-sk-detska-zastena-za-postel-safari-zvieratka