VANKÚŠ, KTORÝ POMÁHA MAMIČKÁM AJ DEŤOM

online-obchod-slimacik-sk-anatomicky-vankus-na-dojcenie

Anatomický vankúš je skvelým pomocníkom nielen pre mamičky a bábätká pri častom dojčení. Pomôže vytvoriť pre bábätko bezpečné miesto na spanie, no a ak sa vrátime celkom na začiatok, kedy je bábätko ešte v brušku, tvarovaný vankúš mamičke zabezpečí pohodlné spanie po celú noc.

Ale pekne poporiadku

Vankúš v tvare podkovy, ktorý je naplnený ľahučkými polystyrénovými guličkami, oceníte doslova každý deň. V pokročilom štádiu tehotenstva poslúži ako opora pre vašu chrbticu pri sedení, pri spaní na boku zas uľaví krížovej časti vašej chrbtice a pomôže nájsť si pohodlnú polohu na pokojné spanie.

vankuse-na-kojenie-polohy

Máme doma bábätko

Pri dojčení, ktoré neraz trvá desiatky minút, si bábätko pohodlne uložte na vankúš a vaše ruky ostanú voľné, chrbát nezaťažený. Vankúš sa tvarovo ľahko prispôsobí telíčku bábätka a výplň ho príjemne hreje.

Všetci vieme, že deti rastú počas spánku, kedy v ich tele prebiehajú rôzne procesy. Hladina adrenalínu, teda stimulujúci hormón klesá, naopak telo začne produkovať rastový hormón. Pokojný a ničím nerušený spánok je teda pre bábätká nevyhnutný. Uložte vaše dieťatko na spánok do vankúša v tvare podkovy, napodobníte tak prostredie v maternici a zároveň zabezpečíte bábu tepelnú pohodu.

detsky-eshop-slimacik-sk-anatomicky-vankus-na-dojcenie

Bábätko povyrástlo

Dieťatko pekne priberá, rastie a nadišiel čas, kedy sa začne dvíhať, pretáčať. Anatomický vankúš vám pomôže zafixovať dieťatko aby sa neprekotúľalo (napríklad na posteli pri prebaľovaní), v začiatkoch jeho prvých pokusov o sedenie, ale aj pri kŕmení, keď potrebujete, aby dieťatko sedelo a nekolísalo sa.

Tvarovaný vankúš využije aj samotné dieťatko. Veď len tak pozorovať svet z bezpečného miesta, to je zábava :)

eshop-pre-deti-slimacik-sk-tvarovany-vankus-na-kojenie

V našej ponuke nájdete anatomické vankúše s rôznymi poťahmi a s dvomi druhmi výplní - z polystyrénových a z micro-polystyrénových guličiek.

Polystyrénové guličky majú priemer 3-4 mm, micro-polystyrénové sú menšie, majú približne 1 mm a nešuštia. Vďaka našitému zipsu na jednom konci vankúša, môžete guličky podľa potreby dopĺňať alebo odsýpať.

Poťah je ušitý zo 100% bavlny vysokej kvality, dá sa pohodlne zložiť a vyprať.


slimacik-sk-eshop-pre-deti-polyesterove-runo-vypln-do-anatomickeho-vankusa-na-dojcenie