POSTEĽNÉ OBLIEČKY PRE DETI ♥SLOVENSKÉ♥

Pri zútulňovaní detskej izby stavte na kvalitné textílie a spestrite detskú posteľ prvotriednymi obliečkami. Deti sa vám za to odmenia pokojným spánkom :)

Detské posteľné obliečky zo 100% bavlny v úprave renforcé, ktorá je svojou vysokou kvalitou považovaná za najlepšie riešenie kvalitného detského spánku, vyberajte podľa záujmov, obľúbených farieb alebo motívov. Aby sa dieťa večer do postele tešilo, obliečky by mali byť príjemné na dotyk a vyrobené z priedušného a materiálu s vysokou schopnosťou pohlcovať vlhkosť.

detske-obliecky-do-postele-hviezdicky-sive-modreV prípade textílií, ktoré často prichádzajú do styku s detskou pokožkou sú dôležitým parametrom použité farbivá potlače. A my vieme, že pre svoje drobce chcete len to najlepšie. Preto sme do našej ponuky zaradili bavlnené obliečky a napínacie elastické plachty od slovenskej firmy Áčko, a.s., ktorá sa výrobou textílií a bytových doplnkov zaoberá už od roku 1991. Dlhoročné skúsenosti, odborné znalosti, získané certifikáty kvality a vernosť k tradíciám dávajú záruku kvalitného spánku detí aj dospelých. detske-obliecky-hviezdicky-sive-ruzoveVďaka kvalitným reaktívnym farbivám a digitálnej tlači sú motívy na obliečkach dokonalé aj do najmenších detailov. Takáto potlač je odolná aj voči slnečným lúčom, čo je super správa ak posteľnú bielizeň sušíte vonku.

Zaujali sme vás?

Vyberajte, nech sa páči ... TEXTÍLIE VYROBENÉ NA SLOVENSKU 

ĎAKUJEME, že podporujete slovenskú výrobu :)